Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


soha többé nem akarok szerelmes lenni. ha mégis emlegetnék valamit, kérlek verjetek meg:)

valamint kéne annyi pia amennyi elegendő lenne egy csomó dolog elfelejtéséhez. tartósan!

nembaj, "ha elkapom úgyis kiherélem":)

egyre törékenyebbek az álmaim az a baj!

 több dalból ma már nem idézek:D  reménytelen tényleg.

valaki azt mondta hogy a világ akkor lenne a legfaszáb ha mindenki azzal lehetne akivel szaeretne. namost szerintem egy-egy ilyen szerelmi koszorú több szál virágból állna példának okáért pölö háromból. azt meg má sírra is lehet tenni, mondahtnánk optimistán, a kérdés csak hogy kinek a sírjára.

mert az ugye lekerülhetetlen hogy egy emberre több másik foga is fáj és a többi és a többi.úgyhogy én ezt a nézetet nem támogatom. én atz támogatom hogy egyszer végre én is legyek má ugyan boldog. ez persze önző nézet ezért nem is fogom kiadni könyvben, sőt a magyar nemzet hasábjain sem fog megjelenni sorozat alakjában.

az a lényeg hogy alkotói válságom van de muszály írnom valamit. ezért van ez a napló vagy mi amit mint már az elején jeleztem ha jól emlékszem hogy nem tudok és szeretek írni, de ez most legalább leköt, míg nem akad egy újabb ötletem. az igazság hogy nem is tudok most mással foglalkozni, más világokkal, meg képzelt dolgokkal. nem tudok elszakadni, dehát néha a valóságban is élni kell. úgyis megúnom.:)

na mindegy. nem is tudom mért írom ezt, úgyis olyan élvezhetetlen szar. nem egy novella.azt tudok írni, naplót nem. hát igen a fantázia. az élet a legfantáziátlanabb dolog a világon!! és a való élet része hogy néha bizony itthon maradunk. na mennyetek inni, nekem még van söröm, csá!