Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönöm ezeket a szavakat Máté és örülök hogy igy gondolod.  jólesett hogy a sok-sok ember közül legalább egyvalaki szólt valamit a dolgokhoz.

felnéztem most kiváncsiságból hogy mi a helyzet

lelkiismeretfurdalásom van mert ugye az elején úgy voltam a bloggal hogy hogy mig egy ember is olvassa ezeket a bejegyzéseket addig nekem megéri csinálni. meg afféle feladattá vált bennema verseim közlése, hogy elgondolkodtassam az embereket , meg persze szórakoztató céllal közöltem pár élményt is:)

most lerihatnám hogy húztuk fel a négy littyó bort a koliablakon fél 12-kor lepedőkből összecsavart  kötélen hétfőn, de nem ezér vagyok most a kölcsön laptop előtt ahol nincs hosszú i

szóval eljutottam arra  a pontra hogy minden mindegy. tök mindegy mit irok(, szinte mindig ugyanaztirtam én , csak máshogy.)

most egyébként nem tudom hogy vagyok. már semmi nem fontos számomra. persze család,barátok kivételével, de minden egyéb ...pfehh.

már nem kapok a jegyzeteim után minden gondolat felbukkanásakor mint régen. szórakoztatót meg nem nagyonprezentálhatok mostanság.... mondjuk az a hétfő akció:) de ssssss!!!

 

pótcselekvés volt taláncsak az a blogegy önkifejezés, kapcsolattartóhely, de az blog nélkül is meglesz majd.

elegem van , időm meg egyre kevesebb, munkám egyre több.. nem is tudom már mit akarok. blog vagy nem blog?hohóó

 

olvasgassátok a régebbi, vidámabb bejegyzéseket, aztán egyszercsak majd jövök. most úgysincs semmi. persze versek születtek. majd beirom.

 

üresség  és hiányérzet. annyira semmi. Mátébarátomnak válasz ez a bejegyzés leginkább, ha ő nem ir akkor leszarnám az egészet, de igy most már másképp állok a dolgokhoz. na nem tudom. meglássuk.(lehet hogy csak lusta lettem lelkiekből?)

a legjobbakat nektek.

PEÁCE!

(küldjetek egy barátnőt, aszongyák az a bajom)-sztem egyre bolondabb leszek ettől függetlenül is. majd megmutatom az állatokkal szeretkezős versemXD

nnya hajhó, és ha tényleg hiányzok valakinek akkor boccs a kisebb szünetért, meg hogy kiszámithatatlan vagyok.:) nemigérek semmit. ha esetleg más is szeretné hogy legyek még, vagy egyszer is jót szórakozott a bejegyzéseimen, vagy csak kiváncsiságból szeret ide felnézni vagy akármi, akkor nyugodtan kommentelhet egyet, és ha úgy van akkor nem adom fel a küldetésemet, de ha nem sokakat érdekel hát legyen úgy. szal bátran szólhattok hogy :hülyegyerek csináld má még:)  ez meg az jó volt, vagy ilyen szart mégsoha nem olvastam, mégmégmég stb.  és akkor tudom hogy most akkor megéri -e itt izé-e. nnya      peace

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

puffadek@citromail.hu

(pumba, 2008.11.26 20:35)

Ember!!! Most rá vettem magam hogy el olvassam a blog-od, el mondtam miért nem olvastam eddig, szóval tudod! És még véletlenül se merjél bele gondolni hogy abba hagyd ezt a csodálatos oldal írását, ígérem minél többi bejegyzésedet próbálom elolvasni feldolgozni hogy el jusson az én tudatlan agyamba is! Reagálni lehet hogy nem fogok,v nem tudok de majd igyekezem és ki tartás!

Ki is mondta neked hogy egy csajra van szükséged?
:P

mateur

(:hülyegyerek csináld má még:), 2008.11.26 16:38)

köszönöm a reagálást!
hát nyugodtan csinald a dolgaidat, ahogyan jonak érzed. csak akartam szolni h szeret(t)em a blogod.
meg amugy nowumennokrály, azzal is csak a baj van, hidd el.
továbbikellemesmindenjot