Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ááá gyerekek. Tipikus Jáksós szindróma állt fenn az eltelt egy napban.

Ez a "egész héten semmi nincs, de aztán egy nap választanod kell a két jó közül".

Forradalmian új ötlet jutott ugyanis eszembe a távolság leküzdésére, mégpedig a telefon. Merhogy 4 után ingyen beszélek és kitaláltam hogy egyetlen "kereszttesómmal" Márkkal

nézzük a dános meccset és végig röhögjük meg szurkoljuk mer telefonos összeköttetésbe leszünk. de ez nekem egy béterv volt arra hogy mégiscsak szép legyen a nap mer egész álló nap nap nap azt vártam hogy bé csörizzen és vőgy. nade hálIstennek  csak kialakult a dolog, úgyhogy nem lett meccsnézés, mer Brigi azé csak Brigi,de ígérem tesó, bepótoljuk:D (akár meccs nélkül is felhívlak:D)

na de ma egy olyan reggel volt hogy hosszú idő óta boldogan keltem. természetesen megfordultunk az összes törzshelyen, és még Szabival is összehozott a sors, úgyhogy ott ültem kettejük közt és végig futott rajtam az érzés:- mi a faszt keresek én itt?:D:D-dehogyiis!!

olyan jóléreztem magam. csak Szalókot hiányoltam az egrixből, mer most nem énekeltünk:D   persze ezt telefonon meg szoktuk oldani, dehát má este nem akartam zavarni:)

a lényeg hogy miután kipipáltam a listámon az összes dolgot amiről beszélni akartam bével-tényleg szószerint,- hát belefogtunk a dolgokba. gyerekek, miutáneltaláltam a részletes térkép segítségével XD a buszmegbe, -közben persze megpihentem a maradék borral, meg benéztem az egrixbe is, de csak egy részeg kutya hányt a lépcsőn- lefeküdtem aludni a padra ahogy szoktam. de most nem a busz érkezésére ébredtem, hanem hogy minnyá hányok.

na lehajtott fejjel elballagtam a kanyarig ahová én fákat képzeltem, de az ugye a buszmeg teteje volt. mondom, innen már nincs vissza út, ekkor hánytam le a trafik hullámpaláját felüllről. épphogy befejeztem, jön egy csávó, hogy hol van éjjel nappali. mondom anyád, azt se tudom én merre vagyok. erre az elmondta hogy hol van éjjel nappali:D:D aztakurva mondom.

és ki ne felejtsükhogy a bőgőssel együtt énekeltem a völgybe a füredi annabálont mer az asztaltársaság aki fizette a zenekart az balfasz volt, én meg odaálltam melléjük:D:D

ja, és találkoztunk Zsófival is tízpercre akit amúgy egész este kerestünk:D

 

na, köszönöm a kellemes érzelmektől és bortól részeg estét drága, attán itt van a vers amit ígértem:D:

 

 

VERS BRIGINEK

 

Olyan szépen kerekedik a bé-d hasa

És a gé szára is olyan szép

Az „r” régen nehezen ment

De ma már nem raccsolnék

 

És imádnivaló az a két „i”

A szádban is olyan édesen áll a cigi

És én elmondom a neved ha kell százszor

Hogy meghalld, óh KATI:D:D-hehehehehehehee

 

meg olvasd el a többit is ha van időd, mer jókés neked bizti tetszenek majd. azok nem ilyen hülyék hanem amilyet énekeltem meg meséltem. a tehenes pl itt van ezalatt a bejegyzés alatt, de a láncfűrészest is amit erős idegzetűeknek vacsi után. meg mindet:D

na megyek faszom:D-hihihi           

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.