Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hát ismét meglátogattak engem Bochiék;D

Tudni kell rólam, hogy eddig akárhányszor járt is Egerben a Bumeráng, vagy Márk cimborámmal, vagy apával, de mindenképpen jelen voltam az eseményen. Idei mosolyturnézárásuk is Eger városára esett, hála a jó Istennek, hát én se hiányoztam:)

Végre valami pozitív dolog az életemben.

Drukkoljatok, hogy ez továbbra is így maradjon, és akkor elvileg pénteken Kiscsillag, akiknek szintén nem hiányoztam még egri koncertjükről, sőt voltam a legelsőn és a jelek szerint erre is Danival megyek. Még Máté hiányzik, akinek mindig külön örülök.

De leszenk itt mások akiknek külön örülni fogok, ha drukkoltok, hogy jól menjen minden;)

Még Zét is össze kell szedni, aki úgyszintén jelezte szándékát, úgyhogy ha olvasod Mucóka, akkor tudjad, hogy :szándék van! (péntekfélnyócifielőtt??XD)

olvasgassátok az alábbi cuccokat is. Mostanában elég depreszív voltam, hát nem adtam hírt magamról, de gondoltam írom mások naplóját addig míg az enyémet nem;)

napeáce

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

naszép

(zpzp, 2009.04.05 12:15)

na, akkor most elmesélem, h a citromélt kb 1 órája írtam, és akkor még ezt így nem vágtam, v Dani beszélt félre. Akkor péntek, ami a jövő péntek, és ápr. 10? De am bármelyik nap is legyen, ott a helyem! :)