Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ma nagyon szomorú hírre keltem.

Meghalt Michael Jackson.

Ma a Bumerángban egész műsor alatt az ő dalait játszották, meg megemlékeztek, stb. Nagyon megható volt.

Kora reggeltől hallgattam a műsort, de alig hittem el.

Persze neten jöttek a hírek az adóságokról, meg a botrányairól, de könyörgöm mért kell a "halottról vagy jót vagy semmit" elvet felrúgva mocskolódni egy ilyen esemény kapcsán.

Sztem nincs aki ne hallgatott volna valaha is Jacko-t, vagy biztos sokan láttátok a Moonwalkert is, egy-egy nagyobb bulin tánc közben tuti utánoztátok a hátrafelélépkedős "moonwalkingot".

szal nézzük kicsit az előadóművészt, mert nem lehet elmenni mellette. Emberként talán nem volt egy etalon, de ha csak a munkásságát nézzük... utolsó éveiben Elvis se volt egy minta-férfi, mégis elisemerjük a pályáját.

Én Elvishez hasonlítottam, belőle sem lesz több. Nekem különben is nagy kedvencem Jacko és mindig megvédtem ha támadták, legalbbis a tehetségét biztos. De most gondoljunk inkább a pozitív dolgaira és hallgassunk meg legalább egy Michael Jackson számot ma az emlékére.

Többet ér minden pofázásnál.

Nagyon sok oldalú ember volt,nem csak a popzene kedvelők ismerik el és nagyon különböző emberek szeretik a dalait. Nekem mindig az izgőmozgó klippjei fognak eszembe jutni ha rá gondolok, meg azok a hihetetlen jó számok, amiket  életem hol ebben, hol abban a szakaszában hallgattam, meg biztos fogok is.

Arra gondoltam, hogy mire felnövünk tök kevés ilyen híresebb, vagy nagy ember marad körülöttünk akiket tényleg lehet szeretni. 

Jacko az Jacko és az is marad!

Isten nyugosztalja.

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

zvarapatrik@gmail.com

(patrik, 2009.06.26 12:08)

meghalt ? tényleg meghalt ?
:'(