Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Béla a  bepárásodott fürdőszobatükör előtt borotválkozott. Csak a körvonalait látta maga előtt, úgy húzogatta a pengét a bőrén föl és lefelé. Egyszercsak a mi derék Bélánk gondolt egyet és letörölte a szájáról a borotvahabot. Illetve fenéket!! A hab alatt ugyanis nem volt meg Béla szája. A srác kicsit meglepődhetett volna, de mivel párás volt a tükör, semmit nem látott magából, ergo; kurvára nem tudhatta hogy a száját letörölte magáról a habbal együtt.

-Győzd le a biológiát!- zakatolt a gondolat a fejében. -Győzd le!

Nem kell itt mindennap enni....három napja nem írt semmit. Fontosabb ez minthogy négy napja nem evett. elvégre így is eljött a péntek, meg úgyis eljött volna ha eszik. De nem írt!!!

-Le kell győzni ezt a szart...

Nincs halál, öregség, éhség...pofon egyszerű. Csak le kell győzni a biológiát.

Négy napja reggelizett Schiller verseket, ebédre Beethovent hallgatott és vacsorára kalsszikus filmeket nézett. Ez volt az étrend. Nem volt megjelölve plusszokkal mint az "ápdétes" kaják, de ízlett neki. Végülis minden nap jóllakott.  Néha még repetázott is a mi Bélánk.

(Volt hogy ő csinálta kaját. Ha volt rá ideje. Most négynapja étterembe járt. Kölcsönkaja. Ő nem alkotott semmit.) Alkotás!

Lófaszt neked orgazmus! Meg lagzis kaja...pia....pf... fasznak se. Nem a test a fontos. Egy olyan valaki akinek a közérzete ezektől a szaroktól függ, az ne is csodálkozzonn magán.

Ezzel zsarolhatók  szegény testek. A saját gyengeségük. Nem? Biológia. Lélek meg a kút fenekén. Lenn a picsába. Nembaj, elvégre oda is besüt a Hold, nem-de? Kurva élet.

Béla lelökte a tejszínhabos dobozt a mosdókagyló széléről és letörölte a párás tükröt. -(Igen tejszínhabos, baszki, az volt, azzal borotválkozott, nem is borotvahabbal. Mehetünk tovább?) -

Na szóval letörölte a párát a tükörről.

Nem látott benne senkit.

Senki nem volt a tükörben.

 

...és a hideg kályha mellett mesélem majd a meg nem született fiamnak, hogy mennyit jártam a nem létező édesanyjához, és melyik volt az az éjszaka amikor nem csináltunk semmit. Aztán elalszik a nemlétező szobájában és én kimegyek a fürdőbe. Belenézek a tükörbe...és nem látok benne senkit....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

puffadek@citromail.hu

(pümba, 2008.12.22 00:13)

ötletes ,de nem ilyen egyszerű az élet,és ha nem lenne az embernek szája hogyan modja ki az ember hogy szeretlek ?

és a bornak infúzióban nem érzed az ízét !!!